Najčešća pitanja

Načešća pitanja

Pozivom na broj telefona 062/223-225 Nemanja. Prilikom zakazivanje kluba, daje se kapara i time potvrđujemo termin za vašu proslavu. 
Budite sigurni da ćete imati najbolju proslavu u gradu i saradnju sa nama jer će se naš tim osoblja potruditi da budete bez brige i u opuštenoj atmosferi uživate u vašoj proslavi. 

Ukoliko želite da pogledate prostor kluba Manjež, mi smo tu za vas svih 365 dana godišnje već 11 godina, u terminu za gledanje kluba, od 18h-21h.
Najbitnije je da nam se najavite barem sat vremena pre vašeg dolaska.

Ako je klub za proslavu slobodan rezervacije je moguća tog dana.
Jedini zahtev je da datum kada vi želite da slavite,  da nije već zauzet.
Da bi ste znali da li je datum za vašu proslavu slobodan, savetujemo vam da vašu proslavu planirate barem mesec ipo dana unapred. Prednost u rezervaciji ima klijent koji prvi zakaže datum proslave

Termini za 18. rođendane su od 22h-03h ali isto tako možemo da korigujemo vremensku odrednicu po želji slavljenika, dok su termini proslave za dečije rodjendane od 18h-21h. Termini ostalih proslava su po dogovoru. 

Uz zakup lokala dobijate kompletnu organizaciju, kao i osoblje koje čine menadžer, sanker, di džej, garderober i obezbeđenje. Ukoliko želite naše dodatne usluge kao sto su angažovanje fotografa, muzike uživo, dekoracije, ketering, torte i pića, tu smo da ispunimo vaše želje.

Ukoliko želite da piće bude uključeno u cenu, imamo različite pakete za vas. Svi naši paketi pića podrazumevaju da imate u neograničenim količinama piće kojeg će biti u dovoljnoj količini tokom cele proslave. Piće se plaća po osobi, na osnovu broja gostiju odnosno spiska gostiju koji predajete pre početka proslave. 

Za sve dodatne informacije i pitanja pozovite na broj: 062/223-225 Nemanja